Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Alle geplande webinars hebben plaatsgevonden. Binnenkort komt er een nieuwe webinar serie online waar je je voor kunt inschrijven!

Physical distancing is ‘here to stay’ voor in ieder geval de nabije toekomst. En je kunt je afvragen of het überhaupt wenselijk is om terug te gaan naar de oude situatie. Maar hoe werkt dit voor jouw organisatie? Hoe beïnvloedt het je werkplek? En hoe zorg je ervoor dat je met elkaar de beste resultaten behaalt als je elkaar nauwelijks ziet?

Anderhalve meter organiseren vraagt naast het opnieuw inrichten van je fysieke kantoor, winkel of fabrieksruimte ook een andere mindset richting je mensen en teams. Want als je je organisatie vanuit een compleet andere mindset gaat inrichten, zal je zien dat het wel of niet op afstand werken, uiteindelijk helemaal geen relevante vraag meer is om succesvol te organiseren. Vertrouwen en in control zijn zonder te controleren vormen de basis, en zowel teams als management gaan anders om met verantwoordelijkheden. Bekijk hier artikelen en inspiratie die tijdens de webinars centraal staan.